Mapa

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 oraz art. 14 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanego dalej RODO, informujemy:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest: Burmistrz Świecia ul. Wojska Polskiego 124,  tel. 52 33 32 323,  faks 52 33 32 311, e-mail  sekretariat [at] swiecie.eu
  2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych z którym można kontaktować się we wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych: tel. 607 753 475   
    e-mail: daneosobowe24h [at] wp.pl.
  3. Pozyskane dane osobowe przetwarzane będą w celu możliwości wykonywania przez Urząd Miejski w Świeciu ustawowych zadań publicznych określonych m.in. w ustawie z dnia 8 marca 1990r. o samorządzie gminnym oraz w innych regulacjach.
  4. Odbiorcami Pani/Pana danych mogą być organy publiczne lub podmioty działające w zakresie i celach, które wynikają z przepisów prawa.
  5. Posiada Pani/Pan prawo do:
    • uzyskania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych (chyba że przepisy RODO będą stanowiły inaczej):
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego jakim jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych:
  6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez Administratora zgodnie z wymogami wynikającymi z przepisów prawa.

Świecie, dnia 26 maja 2018 roku

Administrator Danych Osobowych
w Urzędzie Miejskim w Świeciu

Close GDPR info

Mapa

Adres:
Zgłoś nowy punkt

Wybierz kategorie

  • Medycyna, Pomoc medyczna
    • Miejsko-Gminna Przychodnia
    • NZOZ WAMAP
  • Nauka, edukacja
    • Żłobek
    • Przedszkole nr 1
    • Przedszkole nr 2
    • Przedszkole nr 3
    • Przedszkole nr 4
    • Przedszkole nr 6
    • Przedszkole nr 7
    • Przedszkole nr 8
    • Przedszkole nr 9
    • Przedszkole nr 11
    • Szkoła Podstawowa nr 1
    • Szkoła Podstawowa nr 5
    • Szkoła Podstawowa nr 7
    • Szkoła Podstawowa nr 8
    • SP Czaple
    • SP Gruczno
    • SP Terespol Pomorski
    • SP Wiąg
    • Gimnazjum nr 1
    • Gimnazjum nr 2
    • Gimnazjum nr 3
    • I Liceum Ogólnokształcące
    • ZSOiP (II LO)
    • Zespół Szkół Menadżerskich
    • Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych
    • Wyższa Szkoła Jezyków Obcych
  • Policja, straż, pogotowie
    • NZOZ Nowy Szpital
    • Komenda Straży Pożarnej
    • Komenda Powiatowa Policji
  • Urzędy i Instytucje
    • PSSE (Sanepid)
    • Zakład Wodociągów i Kanalizacji
    • Zakład Usług Komunalnych
    • Zakład Gospodarki Mieszkaniowej
    • Hala Widowiskowo-Sportowa
    • OKSiR
    • Inkubator Przedsiębiorczości
    • Stadion
    • Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
    • Cech Rzemieślniczy i Przemysł.-Handl.
    • Miejska Biblioteka Publiczna
    • Biblioteka Pedagogiczna
    • Warsztat Terapii Zajęciowej, TWON
    • KRUS
    • ZUS
    • Sąd Rejonowy
    • Inspektorat Nadzoru Budowlanego
    • PZU
    • Komenda Powiatowa Policji
    • ARiMR
    • Poczta
    • Urząd Skarbowy
    • Starostwo Powiatowe
    • Powiatowy Urząd Pracy
    • Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie
    • Komenda Straży Pożarnej
    • Urząd Miejski
    • Urząd Stanu Cywilnego
    • Biuro Obsługi Klienta ENEA
Lista obiektów