Chcesz starać się o stypendium artystyczne? Pobierz wniosek

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 oraz art. 14 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanego dalej RODO, informujemy:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest: Burmistrz Świecia ul. Wojska Polskiego 124,  tel. 52 33 32 323,  faks 52 33 32 311, e-mail  sekretariat [at] swiecie.eu
  2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych z którym można kontaktować się we wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych: tel. 607 753 475   
    e-mail: daneosobowe24h [at] wp.pl.
  3. Pozyskane dane osobowe przetwarzane będą w celu możliwości wykonywania przez Urząd Miejski w Świeciu ustawowych zadań publicznych określonych m.in. w ustawie z dnia 8 marca 1990r. o samorządzie gminnym oraz w innych regulacjach.
  4. Odbiorcami Pani/Pana danych mogą być organy publiczne lub podmioty działające w zakresie i celach, które wynikają z przepisów prawa.
  5. Posiada Pani/Pan prawo do:
    • uzyskania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych (chyba że przepisy RODO będą stanowiły inaczej):
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego jakim jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych:
  6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez Administratora zgodnie z wymogami wynikającymi z przepisów prawa.

Świecie, dnia 26 maja 2018 roku

Administrator Danych Osobowych
w Urzędzie Miejskim w Świeciu

Close GDPR info

Chcesz starać się o stypendium artystyczne? Pobierz wniosek

03 listopada 2019

Do końca listopada można składać wnioski w ramach programu stypendialnego dla osób uzdolnionych artystycznie.

O stypendium będą mogły się ubiegać osoby mieszkające w gminie Świecie, mające ma swoim koncie osiągnięcia artystyczne (nagrody, wyróżnienia, własne wystawy, udział w programach radiowych i telewizyjnych).

Stypendia mają być przyznawane w następujących dziedzinach: sztuki plastyczne, teatr, muzyka i taniec, śpiew, literatura, film, fotografia, sztuki wizualne. Będzie można je otrzymać maksymalnie na 12 miesięcy.

Wnioski o przyznanie stypendium mogą składać osoby bezpośrednio zainteresowane, jeśli są pełnoletnie oraz opiekunowie (w przypadku dzieci), organizacje pozarządowe i placówki oświatowo-wychowawcze, działające na terenie gminy Świecie. Należy je złożyć w Biurze Obsługi Mieszkańców Urzędu Miejskiego w Świeciu, ul. Wojska Polskiego 124.

Wniosek do pobrania Will open in new windowtutaj.

Sprawozdanie z realizacji stypendium dla osób zajmujących się twórczością artystyczną, upowszechnianiem kultury i sztuki - Will open in new windowpobierz