Aktualności

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 oraz art. 14 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanego dalej RODO, informujemy:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest: Burmistrz Świecia ul. Wojska Polskiego 124,  tel. 52 33 32 323,  faks 52 33 32 311, e-mail  sekretariat [at] swiecie.eu
  2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych z którym można kontaktować się we wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych: tel. 607 753 475   
    e-mail: daneosobowe24h [at] wp.pl.
  3. Pozyskane dane osobowe przetwarzane będą w celu możliwości wykonywania przez Urząd Miejski w Świeciu ustawowych zadań publicznych określonych m.in. w ustawie z dnia 8 marca 1990r. o samorządzie gminnym oraz w innych regulacjach.
  4. Odbiorcami Pani/Pana danych mogą być organy publiczne lub podmioty działające w zakresie i celach, które wynikają z przepisów prawa.
  5. Posiada Pani/Pan prawo do:
    • uzyskania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych (chyba że przepisy RODO będą stanowiły inaczej):
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego jakim jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych:
  6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez Administratora zgodnie z wymogami wynikającymi z przepisów prawa.

Świecie, dnia 26 maja 2018 roku

Administrator Danych Osobowych
w Urzędzie Miejskim w Świeciu

Close GDPR info

Aktualności

19 lutego 2019

Świecie w telewizji

Co to jest e-dowód?
18 lutego 2019

Co to jest e-dowód?

15 lutego 2019

Wkrótce będzie gotowy chodnik między ulicami Chrobrego i Sienkiewicza

14 lutego 2019

Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych

12 lutego 2019

Rolnicy tłumnie przybyli na spotkanie z ministrem [zdjęcia]

Burmistrz Świecia ogłasza konsultacje społeczne
11 lutego 2019

Burmistrz Świecia ogłasza konsultacje społeczne

Program Rozwoju Organizacji Obywatelskich
11 lutego 2019

Zaproszenie dla przedstawicieli organizacji pozarządowych

10 lutego 2019

Wystawią się giganci i lokalne podmioty. Targi oficjalnie wsparło również...

Strony

Zobacz także

16.10.2017

Świecie czeka na wielkie bokserskie święto

08.02.2018

Świecie dostało 4,5 mln zł na rozwój terenów...

07.02.2018

Gdzie powinny pojawić się progi zwalniające? Gmina...